Glæden ved et godt tilbud
fortager sig hurtigere, end ærgrelsen
over dårlig kvalitet...

Få en intelligent og sikker it-infrastruktur

AC IntelliCom er specialister i infrastruktur til virksomheder i alle brancher. Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov tilbyder vi virksomheder en sikker og innovativ IT installation, som gør medarbejderne effektive og dermed giver resultater på bundlinjen. Kombineret med en ACI drift- og overvågningsaftale kan du stole trygt på din IT installation.


Lad os give dig nogle eksempler:
Problem: Dine medarbejdere i marken skal gerne være online for at kunne adressere alle spørgsmål ude hos kunderne på stedet. Det er enten besværligt – eller også må du slække på sikkerheden.
Løsning: Med en Netscaler løsning fra Citrix kombineret med en sikkerhedsløsning fra SMS Passcode får medarbejderen direkte og sikker adgang ind til firmaets servere.

Resultat: Glade og effektive konsulenter, som kan lukke ordren på stedet, fordi de har adgang til alle oplysninger og ikke først skal hjem og undersøge nærmere…

Problem: Du bliver presset fra alle sider – brugerne vil kunne arbejde på både smartphones, iPads, osv. Det udfordrer medarbejderens effektivitet, din IT supporters tid og virksomhedens sikkerhed.
Løsning: Med en VDI-in-a-box løsning kan brugeren hente sin virksomhedsprofil ned på hvilken som helst enhed.
Resultat: Medarbejderen kan komme i gang fra morgenstunden - og du behøver ikke slække på sikkerheden.

Problem: Mængden af data vokser konstant. Datadrevet er løbet fuld mandag morgen. Hele huset står stille.
Løsning: Med en ACI overvågningsaftale vil det potentielle problem blive opdaget allerede fredag og der bliver taget aktion på problemet.
Resultat: Mandag morgen kører huset som sædvanligt.

we manage it